یکی از اهداف رابین ارائه صنایعدستی باکیفیت به علاقهمندان است به همین منظور در بخش تولید صنایعدستی، با بهترینها همکاری میکنیم. افرادی که هر کدام ویژگیهای منحصربهفردی دارند. هنرمندان از سراسر کشور شناسایی شده و بر اساس توانمندی خاص، نوآوری در تولید، ترکیب تکنیکهای مختلف، دارا بودن گواهینامههای معتبر و کیفیت بالای محصولات تولیدیشان انتخاب شدهاند. رابین با محترم شمردن حقوق مالکیت فکری این عزیزان و در جهت برندسازی و تبلیغات برای این بزرگواران، فهرست کامل هنرمندان را منتشر میکند.

اصیل و فاخر
فاطمه مردی حلّاج، طراح جوانی است که در رشته صنایع دستی تحصیل کرده است و اکنون به طراحی و تولید محصولات قلمزنی با برند”گُرسوم” مشغول است. فاطمه در طراحی٬های خود از اشکال و نقوش اصیل ایرانی الهام میگیرد و آنها را با زندگی امروزین میآمیزد تا محصولات بدیعی ارائه کند که بسیار چشم نواز و خاص هستند.
نقطه ممتاز محصولات ” گالری گُرسوم” در خلاقیت و ظرافت بسیار چشمگیر آنهاست.

ظریف و جالب
هنرمندان ” میراث خاک” در طراحیهای خود از اشکال و نقوش باستانی و اصیل الهام میگیرند و محصولاتی بسیار بدیع و منحصربهفرد ارائه میکنند.
نقطه ممتاز محصولات ” میراث خاک” درظرافت و لعاب بسیار چشمگیر آنهاست.

ظریف و با کیفیت
میناکاری هنر آتش، خاک و کوره است که با رنگهای پخته و درخشان بر فلز کار میشود. سابقه این هنر به یک ۱۵۰۰ سال پیش برمیگردد و اصفهان مهد این هنر محسوب میشود.
اعظم رستمی، میناکار جوان و دانش آموخته رشته صنایعدستی است. او به طراحی و تولید ظروف میناکاری با برند”رستمی” مشغول است. تولیدات “رستمی” بسیار ظریف، خوش ساخت و کاربردی هستند و طراحیهای کاملاً ایرانی دارند که با تکرار “گل شاه عباسی” اصالت را تداعی میکنند.

ارزشمند و با کیفیت
حسن تقی پور وحید، طراحی با تجربه است که مدرس دروس ملیلهکاری و حکاکی در دانشگاه هنر اسلامی تبریز بوده و از سال ۱۳۶۸ در رشته حکاکی و ملیلهسازی نقره فعالیت دارد. استاد تقیپور برای اولین بار تابلوهای مذهبی و چاپ تصاویر هنری بر ورق نقره با عیار ۹۲۵ را تولید کرده است. هدف او از طراحی تابلوهای هنری نقره، توسعه هنر اصیل ایرانی و دسترسی عموم مردم به هنر ترکیب شده با فلز ارزشمند نقره است .
کتابهای “هنر ملیله کاری نقره” و “هنر حکاکی نقره” از تألیفات استاد تقی پور هستند.

نوآور، ظریف
تولیدکنندگان کارگاه “سنونی” در زنجان، ظروف بسیار با کیفیت مسی تولید میکنند که چند ویژگی مهم دارند، اول آنکه همه قطعات ظروف مانند بدنه، پایه ها و دستهها همگی از جنس مس هستند و از فلز برنج به ندرت استفاده میشود و دوم اینکه ظروف چکشی تولیدی این برند با دست چکش زده می-شوند و روی دسته ها و پایهها قلمزنی انجام میشود.

ارزشمند و با کیفیت
ترمه حسینی یزد، اولین تولیدکننده ترمه دارای استانداردهای بینالمللی است:
گواهی مدیریت کیفیت ISO 9001: 2008
گواهی رضایت مشتریان و مشتری مداری
ISO 10002:2004 و ISO 10004:2012
ترمه حسینی تنها دارنده مجوز صادرات به اتحادیه اروپا و دارنده انحصاری استاندارد بین المللی هفت ستاره طلایی کیفیت است.

ساده و صمیمی
کارگاه قلمکار نرگسخانی، تولیدکننده پارچههای قلمکار(چیت سازی) با کیفیت است.
برای تهیه قلمکار، نقوش مورد نظر به تفکیک رنگ و بر روی چوبهایی مانند گلابی و زالزالک تراشیده میشود، رنگهای مورد نظر مصرف میشود و سپس با استفاده از مواد تثبیت کننده، رنگها بر روی پارچه ماندگار میشوند.
استفاده از رنگ و نقوش جدید، جلوهای نو و تازه به محصولات کارگاه نرگسخانی داده است.

نوآور، ظریف
عاطفه بختیاری، طراح جوان جواهرات است که به طراحی و تولید زیورآلات با برند”لوتوس” مشغول است. تکنیک عاطفه در طراحیهایش، “ملیلهکاری” است.
ملیلهکاری سابقه ۲۵۰۰ ساله در ایران دارد و عاطفه این فن کهن را با طرحهای جدید آمیخته و محصولاتی بسیار ظریف و بدیع آفریده است.

یک تابلوی مینیاتور
میناکاری هنر آتش، خاک و کوره است که با رنگهای پخته و درخشان بر فلز کار میشود. سابقه این هنر به یک ۱۵۰۰ سال پیش برمیگردد و اصفهان مهد این هنر محسوب میشود.
وجه تمایز آثار “لطیفیان” با بسیاری دیگر از میناکاریها این است که خالق این آثار، هنرمندی نگارگر است که هنر مینیاتور خود را با میناکاری آمیخته و کارهایی بسیار ظریف و ویژه ارائه داده است.
محصولات “لطیفیان” با درجه کیفی اعلا تولید شده و کاملاً خاص و منحصر به فرد هستند به معنای دیگر جزء محصولات کمیاب و فاخر میناکاری محسوب میشوند.

ظریف و جالب
سعید، طراح جوان سفال است. او در رشته صنایع دستی و طراحی فرش تحصیل کرده است و اکنون به طراحی و تولید سفال با برند”سدار” مشغول است. سعید در طراحیهای خود از اشکال و نقوش مدرن الهام میگیرد و محصولاتی بسیار بدیع و منحصربهفرد ارائه میکند.
او با تکنیک نقاشی زیرلعابی، محصولات خود را تولید میکند.

ظریف و با کیفیت
محسن توحیدی، طراح جوانی است که دانش آموخته رشته صنایعدستی در گرایش سفال و سرامیک است. او به طراحی و تولید سفال با برند”توحیدی” مشغول است. تولیدات “توحیدی” بسیار ظریف و خوش ساخت هستند و طراحیهای کاملاً ایرانی و اصیل دارند.

اصیل و ارزشمند
“شاردن” در سفرنامه خود درباره صنعت چرم ایرانیان گفته است:”این صنعتی است دستی که ایرانیان از همه در آن استادترند”. امروز نیز هنرمندان “پوریا چرم” با تلفیق هنر اصیل ایرانی و نیازهای روزمره، به ارائه محصولاتی بدیع و هیجان انگیز پرداختهاند.
همه محصولات این گالری از چرم گاو بوده و تمامی مراحل انجام شده روی آن که شامل رنگرزی، حکاکی و دوخت است، با دست انجام میشود.

نوآور، منحصر به فرد
فاطمه برزگر، طراح جوان جواهرات است. او اکنون به طراحی و تولید زیورآلات با برند”بوده” مشغول است. فاطمه در طراحیهای خود از ترکیب تکنیکهای مختلفی استفاده میکند مانند میناکاری، فلزکاری و تراش سنگها.
ویژگی این برند، “نوآوری” آن در طراحی و کیفیت ساخت است که محصول را بسیار خاص و منحصر به فرد میکند.

اصیل، ساده
حسن قناتی طراح جوانی است که در رشته صنایع دستی تحصیل کرده و اکنون به طراحی و تولید محصولات چوبی مشغول است. او در طراحیهای خود فرهنگ و اصالت ایرانی را با زندگی روزمره میآمیزد و محصولات چوبی بدیعی ارائه میکند که کاربردی و چشم نواز هستند.نام برند او «زیما» است.

ظریف و با کیفیت
میناکاری هنر آتش، خاک و کوره است که با رنگهای پخته و درخشان بر فلز کار میشود. سابقه این هنر به یک ۱۵۰۰ سال پیش برمیگردد و اصفهان مهد این هنر محسوب میشود.
امیر پورقاسم و همکارانش، به طراحی و تولید ظروف و تابلوهای میناکاری با برند ” پورقاسم ” مشغولند. تولیدات ” پورقاسم ” بسیار ظریف، خوش ساخت و کاربردی هستند و ترکیبات نوآورانه و کاربردهای جدیدی از محصولات میناکاری را ارائه میدهند.

تلفیق هنر و زندگی
ریحانه حاجیرضایی، طراح جوانی است که در رشته صنایعدستی تحصیل کرده و به طراحی و تولید سفال مشغول است. ریحانه در طراحیهای خود از آداب و رسوم روزمره ایرانی الهام میگیرد.
او هنر سفالگری خود را با هنر نقاشی در هم آمیخته و محصولاتی کاملاً زنده و پویا ارائه نموده است. نام برند او «خانه هنر فام» است.

ظریف، با کیفیت، اصیل
حسین بیتا طراح جوان جواهرات است. او در رشته صنایعدستی تحصیل کرده و اکنون به طراحی و تولید زیورآلات مشغول است. حسین در طراحیهای خود از اشکال و نقوش باستانی الهام میگیرد، مانند زیورآلات دوران مفرغ تمدن عیلام که مربوط به ۳۰۰۰ سال پیش است. او با تکنیک ریختهگری زیورآلات خود را تولید میکند و نام برندش «برنز» است.

نوآور، منحصربهفرد
فروزان انصارینیا، طراح جوانی است که در رشته صنایع دستی تحصیل کرده و اکنون به طراحی و تولید محصولات سفالی مشغول است. فروزان در طراحیهای خود از اشکال و نقوش باستانی الهام میگیرد و آنها را با زندگی روزمره میآمیزد تا محصولات سفالی بدیعی ارائه کند که کاربردی و چشمنواز باشند. نام برند او «فروزان» است.

دوستداشتنی و دوستدار محیط زیست
دکواکو اولین استودیوی طراحی و ساخت محصولات سازگار با محیط زیست در ایران است که تلاش دارد با ایجاد بستر مناسب و منصفانه برای هنرمندان ایرانی، گامی موثر در توسعه صنایع سبز و تولید باکیفیت ملی بردارد.
“دکواکو” دارای نشان « F.S.C) « Forest Stewardship Council) است که تضمین میکند محصول چوبی از چوب درختهای جنگلهای پایدار ساخته شده است. جنگل پایدار بدین معنی است که در ازای درختهای برداشت شده، درختهای جدید جایگزین میشوند.

اصیل و ظریف
منبتکاری در ایران، سابقهای بیش از ۱۵۰۰سال دارد و مهمترین مراکز منبتکاری ایران شهرهای آباده، شیراز و گلپایگان هستند.
دریافت نشان ملی مرغوبیت و برتری آثار صنایعدستی و ثبت فنون منبت آباده در فهرست آثار میراث ملی ناملموس ایران، از دستاوردهای “منبت آباده” است.
آقای حسینی، تنها گواهینامه ثبت بینالمللی نشان جغرافیایی “منبّت آباده” در صنایع دستی کشور را از سازمان جهانی مالکیتهای معنوی «WIPO» سازمان ملل دریافت نموده است. نام برند ایشان «منبت آباده» است.

یک تابلوی مینیاتور
میناکاری هنر آتش، خاک و کوره است که با رنگهای پخته و درخشان بر فلز کار میشود. سابقه این هنر به ۱۵۰۰سال پیش برمیگردد و اصفهان مهد این هنر محسوب میشود.
وجه تمایز آثار «صالحی زاده» با بسیاری دیگر از آثار میناکاری این است که خالق این آثار، هنرمندی نگارگر است که هنر مینیاتور خود را با میناکاری آمیخته و کارهایی بسیار ظریف و ویژه ارائه داده است.
برند «صالحی زاده» نشان مرغوبیت یونسکو را دریافت کرده است. دریافت این نشان به این معنا است که آثار او دارای مرغوبیت، اصالت، نوآوری، سازگاری با محیط زیست و تولید منصفانه است.

اصیل و نوآورانه
چند دانشجوی خوشفکر جوان از رشتههای مهندسی مواد، صنایع دستی و هنرهای تجسمی با تشکیل«گروه هنری آسیمن» به طراحی و تولید مجسمههای اصیل ایرانی با تکنیک کاملاً نوآورانه پرداختهاند. جانمایه اصلی طرحهای آسیمن، نقوش و سردیسهای باستانی هستند که با طراحی سه بعدی و از مواد پلیستر ساخته شده و با فلز مس روکش میشوند.

نوآور، منحصر به فرد
نیلوفر بهرامی، طراح جوان جواهرات است. او در رشته صنایع دستی گرایش فلز تحصیل کرده و به طراحی و تولید زیورآلات با برند”نیلکا” مشغول است. نیلوفر در طراحی خود از ترکیب مواد مختلفی مانند برنج، مس، نقره و سنگهای طبیعی استفاده میکند.
ویژگی این برند، “نوآوری در ترکیب نقوش اصیل با کاربرد مدرن” است که محصولات را بسیار خاص و منحصر به فرد میکند.

شاد و سرخوش
هنرمندان جوان گالری بی بی با الهام از نقوش اصیل ایرانی و آمیختن این نقوش با هنر طراحی جواهرات و سفالگری ، محصولاتی بدیع آفریده اند که بسیار کمیاب و چشم نواز هستند. استفاده از لعاب هایی با رنگهای زنده و درخشان نقطه قوت این زیورآلات است.

اصیل وفاخر
کارگاه پایاچرم، در زمینه تولید محصولات چرم طبیعی فعال است اما محصولات دیگری مانند جعبههای زینتی و جلدسازی کتاب را نیز انجام میدهد و در تزئین این جعبه ها و کتب نفیس از ترمه، چرم، چوب و مخمل استفاده میکند.

خاص و یگانه
میناکاری هنر آتش، خاک و کوره است که با رنگهای پخته و درخشان بر فلز کار میشود. سابقه این هنر به یک ۱۵۰۰ سال پیش برمیگردد و اصفهان مهد این هنر محسوب میشود.
وجه تمایز آثار “نادری” با بسیاری دیگر از میناکاریها این است که خالق این آثار، تمامی فرمها را خود طراحی میکند و به صورت سفارشی میسازد و در نتیجه همگی ظروف، کاملاً خاص و یگانهاند.

نوآور، منحصر به فرد
نیلوفر میرزابیگی، طراح جوانی است که به طراحی و تولید محصولات سفالی با برند”ملکه خورشید” مشغول است. نیلوفر در طراحیهای خود از اشکال و نقوش طبیعت الهام میگیرد و آنها را با زندگی روزمره میآمیزد تا محصولات سفالی بدیعی ارائه کند که بسیار کاربردی و چشم نواز هستند.
رنگهای درخشان و زنده، و فرمهای کاربردی، ویژگی اصلی محصولات این برند است.